Skip to content

30 éve építünk

A több, mint 30 éves múlttal büszkélkedő, sümegi székhelyű Construct Kft.-t Pék Róbert alapította a magán- és közületi álmok megvalósítására. Mára  szerteágazó vállalkozássá nőtte ki magát. A cég tevékenyégét a legkorszerűbb technológiák birtokában kiemelkedő minőségben végzi, ahol kiváló szakemberekből álló csapat közreműködésével a legnehezebb szakmai feladatokra és kihívásokra egyaránt megoldással szolgálnak.

Generálkivitelezés

Családi házak, nyaralók felújítása
és bővítése magán megrendelők részére.
Új építés, felújítás közületek részére.

Tanácsadás

Műszaki tanácsadás
Projekt tanácsadás
Pénzügyi tanácsadás
Szakmai tanácsadás
Pályázati tanácsadás

Tervezés

Tervezés során teljes körű szolgáltatást nyújtunk, a koncepciótervektől az engedélyezési terveken át a kiviteli tervdokumentációig.
Pályázati tervdokumentációban való közreműködést is vállalunk.​

Kérjen ingyenes konzultációt
Vegye igénybe díjmentesen kollegáink szaktudását, hogy ötleteit valóra tudja váltani extra költségek és buktatók nélkül.

Fuvarozás, földmunkavégzés

Kőműves, szakipari munkák

Építőanyag kereskedelem

Víz, gáz, fűtésszerelés

Villanyszerelés

Fémszerkezet, betonacél gyártás

Festő, fényező tevékenység

Kvalifikáció és
tapasztalat

Legfőbb értékünk a magas kvalifikáció, a szaktudás, a tapasztalat és a megbízhatóság. Büszkék vagyunk arra, hogy az elhúzódó gazdasági válságban is meg tudtuk őrizni gépparkunkat, munkaerő-állományunkat és stabil piaci pozíciónkat. Legyen szó hétköznapi vagy komplex, egyedi megrendelésről, mindenkori célunk az igények abszolút kielégítése.

A XXI. század kihívásai megkövetelik az új, korszerű anyagok és technológiák ismeretét, elsajátítását és alkalmazását, a folyamatos fejlesztést, a szolgáltatás színvonalának növelését és a munkatársak szakképesítését, melyek együttesen jelentik a fejlődés zálogát.

Irodaépületünk

Géppark

Telephely

Építőanyag kereskedés

construct cégcsoport

Construct Kft.

generál kivitelezés

Szépítőudvar Kft.

építőanyag kereskedés

FSP Invest Kft

ingatlan értékesítés